Rock’n’Grill – PopEI

rockgrillHoezo kommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar in de maanden juli en augustus treedt er elke vrijdag op het PopEi terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. En de dorst, dat komt ook wel goed. Deze editie: WOOF. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur.

WOOF; een naam geïnspireerd op een huisdier… maar een band ontstaan uit de wil van vier muzikanten uit Eindhoven en omstreken om lekkere muziek te maken. Een stel jonge honden van 16 en 18 die gaan voor een mix van covers (o.a. ‘Louise’ van Jett Rebel, ‘Baby’ van Dio en ‘Mess Around’ van Ray Charles) en eigen nummers. WOOF is een vuilnisbakkenras ontstaan uit blues, poprock en een gulle scheut improvisatie. Door de combinatie van zang, gitaar, bas, drums en keys schept WOOF een energieke, gezellige en een tikje rebelse ambiance.

De BBQ kost € 12,50 per persoon en bestaat uit een assortiment brood, diverse sausen, groene salade, couscoussalade, hamburger, drumstick, sardines en BBQ-worst. Van tevoren reserveren is een aanrader. Dat kan door een mail te sturen naar horeca@popei.nl.

Bij slecht weer gaat het feestje gewoon door, in het gezellige café!

De foto’s van die avond:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *